Spinazierol met kaas en gedroogde tomaatjes

Spinazierol met kaas en gedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Een frisse spinazierol met kaas en gedroogde tomaatjes. Perfect voor een zomerse lunch of bijgerecht. De rol is makkelijk van te voren te bereiden en ligt daarom zo op tafel.

25 min bereiden

voorgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 225 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Spinazierol met kaas en gedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de gedroogde tomaten in hele kleine stukjes.
  3. Bekleed de bakplaat of de bakvorm met het bakpapier.
  4. Meng het los geklopte ei door de goed uitgelekte spinazie.
  5. Verdeel het spinaziemengsel over de vorm. Zorg dat dit overal even dik is.
  6. Verdeel de geraspte kaas over de spinazie.
  7. Zet de vorm plm. 20 minuten in het midden van de oven.
  8. Haal uit de oven en laat goed afkoelen!
  9. Smeer de roomkaas met kruiden over de goed afgekoelde spinazie. Verdeel de gedroogde tomatenstukjes erover.
  10. Rol de spinazierol nu goed stevig op.
  11. Pak de rol stevig in plastic folie en laat deze minimaal 8 uur in de koelkast opstijven.
  12. Snij de rol in mooie schuine stukken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas