Amuse van mozzarella met parmaham

Amuse van mozzarella met parmaham

Smulweb imageSmulweb

Mozzarella, rucola en basilicum zijn top ingrediënten. Combineer die met de smaak van parmaham en je hebt deze heerlijke amuses. Perfect als hapje vooraf op iedere gelegenheid!

10 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van mozzarella met parmaham op tafel.

  1. Neem een half plakje parmaham en bestrijk het met wat olie.
  2. Leg een blaadje basilicum, een beetje rucola en het bolletje mozzarella op de ham en rol het op. Zorg dat de rucola ook in het rolletje zit.
  3. Herhaal stap 1 en 2 totdat alle rolletjes gemaakt zijn.
  4. Serveer de parmaham rolletjes als hapje of voorgerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees Amuses