Amuse van scampi met parmaham en meloen

Amuse van scampi met parmaham en meloen

Smulweb imageSmulweb

Amuse van scampi met parmaham en meloen. Een makkelijk en snel gerecht dat er ook nog eens mooi uitziet. Kruidige scampi omwikkeld met zoute parmaham en frisse meloen.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van scampi met parmaham en meloen op tafel.

  1. Snijd de plakjes ham in de lengte in vieren, zodat je 12 dunne reepjes krijgt.
  2. Rol om iedere scampi een reepje ham.
  3. Verwarm de olie en bak de hamrolletjes 1 minuut.
  4. Snijd de meloen in dunne reepjes en leg deze op de bordjes op lepels.
  5. Leg de rolletjes op de meloen en serveer warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Amuses