Pasta met zongedroogde tomaatjes spinazie en geitenkaas

Pasta met zongedroogde tomaatjes spinazie en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een romige pasta met zongedroogde tomaatjes, spinazie en geitenkaas waarbij het geheel wordt omgetoverd tot een smeuïge saus met een scheutje wijn. Een feestje voor de smaakpapillen! Serveer direct.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta met zongedroogde tomaatjes spinazie en geitenkaas op tafel.

  1. Was de spinazie en draai deze goed droog.
  2. Hak de tomaatjes fijn en verkruimel de geitenkaas.
  3. Prak de kaas en tomaatjes door elkaar en roer de wijn erdoor tot het smeuiig is.
  4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verhit een paar eetlepels gedroogde tomatenolie op hoog vuur. Voeg een teen knoflook toe om te checken hoe heet de olie is.
  6. Pak een deksel en voeg een handje spinazie toe aan de wokpan. Doe het deksel erop en herhaal dit totdat de spinazie is geslonken.
  7. Voeg daarna alle andere ingrediënten toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  8. Zet het vuur laag en houd het mengsel warm zonder te laten koken.
  9. Meng de gare en afgegoten pasta door het mengsel en dien onmiddellijk op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta