Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta met zongedroogde tomaatjes spinazie en geitenkaas op tafel.
- Was de spinazie en draai deze goed droog.
- Hak de tomaatjes fijn en verkruimel de geitenkaas.
- Prak de kaas en tomaatjes door elkaar en roer de wijn erdoor tot het smeuiig is.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een paar eetlepels gedroogde tomatenolie op hoog vuur. Voeg een teen knoflook toe om te checken hoe heet de olie is.
- Pak een deksel en voeg een handje spinazie toe aan de wokpan. Doe het deksel erop en herhaal dit totdat de spinazie is geslonken.
- Voeg daarna alle andere ingrediënten toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Zet het vuur laag en houd het mengsel warm zonder te laten koken.
- Meng de gare en afgegoten pasta door het mengsel en dien onmiddellijk op.