Oosterse gehaktballen

Oosterse gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Kneed alle ingrediënten als een deeg tot los door elkaar. Maak ballen en bak deze rondom bruin. Voeg water toe en laat de ballen nog anderhalf uur sudderen in de pan. Een betere maaltijd kenden wij haast niet!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Oosterse gehaktballen op tafel.

  1. Voeg alle ingrediënten samen in een mengkom en kneed het als een deeg losjes door elkaar.
  2. Voeg steeds iets meer paneermeel toe tot er een stevig deeg ontstaat om de ballen steviger te maken.
  3. Draai ballen van het deeg.
  4. Smelt boter in een pan en wacht tot de boter goed heet is.
  5. Leg de ballen in de pan en bak ze rondom goed bruin.
  6. Voeg wat water toe en wacht tot de jus weer kookt.
  7. Zet het vuur laag en laat de ballen nog een half uur sudderen in de pan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees