Geglazuurde appels

Geglazuurde appels

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke snack met geglazuurde appels! Dip appels in een rode, zeer vloeibare stof gemaakt van candy flavor en suiker en laat afkoelen. Eenmaal afgekoeld, krijg je de perfecte combinatie van zoet en knapperig met een verrassende draai. Perfect voor alle leeftijden!

45 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Geglazuurde appels op tafel.

  1. Doe de candy flavor en 1 kopje suiker samen in een kookpot en mix deze goed door elkaar met een lepeltje.
  2. Voeg 1 kopje water toe. Je zult zien dat het water rood wordt.
  3. Zet het geheel op een medium vuur en blijf roeren totdat het een rode, zeer vloeibare stof wordt.
  4. Pak ondertussen een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Prik het stokje verticaal door het klokhuis van de appel zonder het stokje te breken en verwijder de stengel.
  5. Doop de appels één voor één in het rode mengsel (je mag het vuur uitzetten).
  6. Laat de appels afkoelen tot het mengsel niet meer vloeibaar is. EN JE BENT KLAAR!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Appel