Rundvlees met masala en cocosmelk

Rundvlees met masala en cocosmelk

Smulweb imageSmulweb

Een exotische draai aan je rundvleesgerecht met masala en kokosmelk. Stukjes vlees naar keuze, met de smaakmakers zout, peper en nootmuskaat als basis en heerlijke masala voor extra smaak. Gestoofd in kokosmelk, Aji-No-Moto en fijne soepgroente met ui en knoflookpoeder. Serveer met rijst.

60 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Madame Jeanette Peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvlees met masala en cocosmelk op tafel.

  1. Snijd het vlees in vierkante blokjes en bestrooi ze met zout, zwarte peper en nootmuskaat.
  2. Bak de stukjes vlees in een pan totdat ze bruin zijn.
  3. Voeg de masala toe aan de pan. Snipper de ui en bak deze samen met knoflookpoeder.
  4. Doe de kokosmelk, Aji-No-Moto en fijngehakte soepgroente in de pan en laat het geheel op een laag vuur gaarstoven.
  5. Voeg zout toe naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees