Zalmsalade

Zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor zalmsalade is niet alleen geschikt voor bij de borrel, maar smaakt ook verrukkelijk op toast, brood of door een groene salade. Proef en ervaar zelf.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmsalade op tafel.

  1. Kook de aardappelen met wat zout in een laagje water. Giet ze af, laat ze droog stomen en stamp ze fijn. Laat de zalm uitlekken en hak fijn.
  2. Ontvel de tomaten en verwijder de harde kern en zaadjes. Snijd de sjalotjes, tomaten, augurken en eieren in heel kleine stukjes. Hak de peterselie en bieslook fijn.
  3. Maak de dressing door mayonaise, honing-mosterdsaus en crème fraîche te mengen met een garde in een kom. Voeg de kruiden toe en proef de dressing. Breng op smaak.
  4. Doe alle fijngesneden ingrediënten behalve de aardappels in een schaal. Voeg de dressing toe en roer goed door. Voeg de aardappelen toe aan het mengsel en roer nogmaals door. Laat in de koelkast goed intrekken en serveer de zalmsalade koud.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade