Eiersalade met gerookte zalm en creme fraiche

Eiersalade met gerookte zalm en creme fraiche

Smulweb imageSmulweb

Eiersalade met gerookte zalm en crème fraîche. Een feestelijke salade die gemakkelijk te maken is. Serveer op brood of toastjes. Perfect als verrassing tijdens de lunch of als bijgerecht tijdens het diner.

25 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Remouladesaus

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Eiersalade met gerookte zalm en creme fraiche op tafel.

  1. Kook de eieren hard (niet blauw!) en laat ze afkoelen.
  2. Pel en snipper het sjalotje heel fijn.
  3. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes. Bewaar iets voor de garnering. Snijd de eieren in grove stukken.
  4. Meng de eieren met de gesnipperde sjalot en de gerookte zalmsnippers.
  5. Roer de crème fraîche en de remouladesaus door elkaar. Voeg 3 eetlepels peterselie hieraan toe. Roer de saus voorzichtig door de eieren. Zorg dat het geen geprakt geheel wordt.
  6. Proef! Voeg eventueel nog wat zout, peper of remouladesaus toe.
eet smakelijk