Gesuikerde walnoten met rozemarijn

Gesuikerde walnoten met rozemarijn

Smulweb imageSmulweb

Deze gesuikerde walnoten met rozemarijn en sesam zijn een heerlijk borrelhapje. Perfect om te serveren op een feestje. Eenmaal geproefd, wil je niet anders meer!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gesuikerde walnoten met rozemarijn op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C en bedek een grote bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de suiker met het zout, de rozemarijn en sesamzaad.
  3. Klop de eiwitten los en voeg de walnoten toe. Meng zodat alle noten met eiwit omgeven zijn. Strooi het suikermengsel erover en schep om tot alles goed gemengd is.
  4. Verdeel de noten in 1 laag op de bakplaat, zodat elke noot zoveel mogelijk vrij ligt. Bak anders in 2 keer of op 2 bakplaten. Bak de noten in circa 25 minuten goudbruin en droog. Controleer na 15 minuten of ze niet te donker worden.
  5. Laat de noten afkoelen zodat ze knapperig worden en bewaar ze tot 1 week lang in een afgesloten trommel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden