Chinees ei met tomaat

Chinees ei met tomaat

Smulweb imageSmulweb

Een klassiek Chinees gerecht dat we allemaal wel kennen, Chinees ei met tomaat. Heerlijk als lunch of voor bij het diner. Met een perfecte balans van dipsaus op basis van sojasaus en uienringen.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Chinees ei met tomaat op tafel.

  1. Klop de eieren en meng de knoflook erdoor met wat zout.
  2. Verwarm wat olie in de pan en voeg het ei toe. Roer voortdurend tot alles gebakken is en haal het uit de pan.
  3. Bak de tomaten met wat knoflook tot ze zacht worden. Als de velletjes eraf vallen, vis ze er dan uit met eetstokjes.
  4. Doe het ei terug in de pan en bak nog een paar minuten. Voeg eventueel zout en tomatenketchup toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei