Snert uit de slowcooker

Snert uit de slowcooker

Smulweb imageSmulweb

Deze snert uit de slowcooker is een goed idee voor jouw volgende maaltijd! Met hamschijf, prei, bladselderij, komijn en rookworst zul je niet teleurgesteld worden!

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Hamschijf
  • 1 Knolselderij
  • 2000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Snert uit de slowcooker op tafel.

  1. Schil knolselderij, wortel en aardappelen en snijd in blokjes. Was prei en snijd in ringen. Hak bladselderij fijn.
  2. Strooi spliterwten in slowcooker op de bodem, leg hamschijf en spek erop. Voeg 2 liter water toe met vleesbouillonblokjes, laurierblaadjes en komijn. Voeg groenten toe en laat 8-10 uur op de laagste stand koken.
  3. Haal vlees en spek eruit en snijd in stukjes. Verwarm rookworst in warm water en snijd in plakjes.
  4. Breng soep op smaak met Worcestershire saus, tabasco en eventueel zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep