Slanke tagliatelle

Slanke tagliatelle

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk en slank gerecht waar iedereen van kan genieten. Tagliatelle met zalmsnippers, spinazie en een vleugje dille.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Slanke tagliatelle op tafel.

  1. Rooster de pijnboompitjes in een droge pan tot ze goudbruin zijn, even apart houden in een schaaltje.
  2. Kook de tagliatelle gaar volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verhit een grote pan en voeg de olijfolie toe. Fruit de ui in kleine stukjes tot deze glazig is. Voeg vervolgens de fijngesneden knoflook toe en bak dit ongeveer 3 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak alles nog enkele minuten tot de paprika bijna gaar is.
  4. Roerbak de spinazie kort in het ui-paprikamengsel.
  5. Giet de tagliatelle af en voeg de crème fraiche en zalm toe. Verwarm kort, anders wordt de zalm stug en gaat de crème fraiche schiften.
  6. Voeg nu de tagliatelle toe aan de spinazie en meng alles door elkaar.
  7. Voeg de dille en wat zout en peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta