Toast champignon

Toast champignon

Smulweb imageSmulweb

Toast champignon met paddenstoelen, fijngesneden knoflook, crème fraiche en peterselie. Rooster het goudbruin in de oven en serveer de champignons uitgegoten over het brood.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Toast champignon op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd 1 teentje knoflook fijn. Verhit een kleine koekenpan tot hij echt warm is en voeg dan de olie en de paddenstoelen toe. Roerbak op hoog vuur gedurende 3-4 minuten, of tot ze bruin zijn. Als de paddenstoelen water loslaten, dan is de pan niet warm genoeg! Voeg in de laatste minuten van het koken de fijngesneden knoflook toe.
  3. Besmeer het brood aan beide zijden met een beetje olijfolie en rooster het goudbruin in de hete oven.
  4. Roer de crème fraiche en peterselie door de champignons, breng op smaak met zout en peper, en serveer de champignons uitgegoten over het brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons