Bastognetaart

Bastognetaart

Smulweb imageSmulweb

Zeg je Bastogne dan zeg je Bastognetaart. Gemakkelijk te maken. Bastognekoeken, slagroom, krokante topping. Doe rustig aan met het serveren: succes gegarandeerd!

120 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bastognetaart op tafel.

  1. Klop de slagroom met de suiker stijf in een kom.
  2. Bestrijk 1 koek dik met slagroom. Leg de volgende koek erop en bestrijk deze ook dik met slagroom.
  3. Leg de koeken met slagroom op hun kant op een platte schaal.
  4. Leg de volgende koek tegen de vorige aan en bestrijk ook deze weer dik met slagroom.
  5. Herhaal dit proces totdat alle koeken gebruikt zijn.
  6. Bestrijk als laatste de taart volledig met slagroom en laat deze 8 uur opstijven in de koelkast.
  7. Bestrooi de taart met krokantstrooisel voor het serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Bakken Taart