Aardappeltaart

Aardappeltaart

Smulweb imageSmulweb

De aardappeltaart is een goed gevulde en smaakvolle taart van geraspte aardappels met ei en knoflook. Gebakken tot een mooie en knapperige korst, zodat hij ook zacht van binnen blijft. Een heerlijk bijgerecht of gewoon voor de lekkere trek!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardappeltaart op tafel.

  1. Rasp de aardappels.
  2. Roer de eieren met de uitgeperste knoflook, peper en zout erdoorheen.
  3. Verhit een klontje boter in de pan en doe het aardappelmengsel erbij.
  4. Zet het vuur iets minder hoog, de taart moet een bruin korstje krijgen.
  5. Draai de taart om en laat ook de andere kant bruinen.
  6. Zet het vuur laag en doe een deksel op de pan.
  7. Laat de taart nog een kwartier op het vuur staan, zodat hij vanbinnen ook zacht wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Aardappeltaart