Supersnelle marokkaanse vissoep

Supersnelle marokkaanse vissoep

Smulweb imageSmulweb

Maak binnen no-time een heerlijke Marokkaanse vissoep! Kruidige blokjes kabeljauw, tomaat, kikkererwten en lente-ui in smaakvolle visbouillon. Bestrooi met verse korianderblaadjes en geniet!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Kikkererwten gedroogd
  • 5 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Supersnelle marokkaanse vissoep op tafel.

  1. Doe de hete visbouillon, saffraandraadjes en kikkererwten in de pan, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat enkele minuten zachtjes koken.
  2. Spreid de ras-El-Hanout uit over een bord en rol de blokjes kabeljauw erdoor.
  3. Voeg de lente-ui toe aan de bouillon.
  4. Leg nu de kabeljauw met een grote lepel voorzichtig in de bouillon en laat de vis op een laag vuur pocheren gedurende 3 minuten.
  5. Doe de reepjes tomaat erbij en laat ze even meewarmen.
  6. Schep de soep in voorverwarmde soepkommen en bestrooi met de korianderblaadjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep