- 50 g Gedroogde cranberry's
- 4 tl Speculaaskruiden
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Cranberry-amandelkoekjes op tafel.
- Hak de cranberry's grof.
- Roer boter, suiker, vanillesuiker, speculaaskruiden en zout tot een crème.
- Roer het ei erdoorheen.
- Roer bloem, gemalen amandelen en bakpoeder door elkaar. Roer dit samen met de crème fraiche (of een scheutje melk) door het deeg tot het mooi glad is.
- Verwarm de oven voor op 175 graden (hete lucht 150 graden).
- Maak hoopjes deeg met 2 koffielepels en leg deze op het bakblik. Druk de hoopjes deeg iets platter. Verdeel de cranberry's eroverheen en druk deze lichtjes aan.
- Plaats het bakblik in het midden van de oven en bak de koekjes ongeveer 20 minuten.
- Laat de koekjes afkoelen en strooi er poedersuiker overheen.