Brosse notenkoekjes met chocolade

Brosse notenkoekjes met chocolade

Smulweb imageSmulweb

Een brosse, smaakvolle notenkoekjes die gecombineerd wordt met overheerlijke chocolade. Maak het deeg met noten en chocolade. Bak en decoreer om de smaak optimaal te benutten.

25 min bereiden

35 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Hazelnootmeel
  • 1 tl Speculaaskruiden

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Brosse notenkoekjes met chocolade op tafel.

  1. Roer alle ingrediënten voor het deeg door elkaar.
  2. Leg bergjes deeg op bakpapier met een koffielepel of grote theelepel.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht 180 graden) en bak de koekjes in het midden van de oven gedurende 20-25 minuten.
  4. Laat de koekjes afkoelen en strijk chocoladeglazuur erop.
  5. Versier de koekjes met amandelen of moccaboontjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Chocolade maken