Couscous met kruidige gehaktballetjes en courgette

Couscous met kruidige gehaktballetjes en courgette

Smulweb imageSmulweb

Kruidige gehaktballetjes van gember, kaneel en kruidnagel met courgette en couscous. De pijnboompitten maken het gerecht af.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Couscous met kruidige gehaktballetjes en courgette op tafel.

  1. Meng het gehakt met de gember, kaneel en kruidnagel. Pers de knoflook erboven uit en breng op smaak met zout en peper. Vorm van het gehakt kleine balletjes.
  2. Verhit de boter in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin.
  3. Breng intussen 3 dl water aan de kook, los er het bouillontablet in op en kook de courgette in ca. 10 minuten gaar.
  4. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de koriander erdoor.
  5. Schep de courgette met flink wat kookvocht over de couscous. Schep er de pijnboompitten en de gehaktballetjes op en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Vlees Groente Couscous Courgette