Gevuld stokbrood met pittige tomaat

Gevuld stokbrood met pittige tomaat

Magazine imageMagazine

Een stokbrood gevuld met een pittige tomatenvulling. Kerrie, sjalot, knoflook en peper zijn toegevoegd aan de ketchup, de plakjes tomaat en de kaas. Bak in 12 minuten goudbruin en krokant in een voorverwarmde oven van 200 ¡C.

22 min bereiden

bijgerecht

4 personen

232 kcal/pp

(0)

  • 1 bakplaat

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood met pittige tomaat op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ¡C. Meng de tomatenketchup met de olijfolie, kerrie, sjalot, knoflook en peper naar smaak.
  2. Snijd het brood 18 keer voor de helft schuin in. Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en schep in elke inkeping een theelepel van het tomaatmengsel.
  3. Snijd de tomaat eerst in 6 partjes en vervolgens elk partje in 3 dunne schijfjes. Stop in elke inkeping een schijfje tomaat. Leg het brood op de bakplaat en bestrooi met de kaas.
  4. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven in 12 min. goudbruin en krokant.

Tip! Frisse rosé is een allemansvriend en smaakt heerlijk bij dit stokbrood

eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Stokbrood Gevuld stokbrood