Pesto crostini

Pesto crostini

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pesto crostini's, belegd met mozzarella en tomaat. Lekker om te serveren als borrelhapje of als voorgerecht. Bereid de knapperige plakjes stokbrood in de oven en beleg ze daarna met pesto en heerlijke mozzarella en tomaat.

25 min bereiden

bijgerecht

24 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pesto crostini op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 250°C.
  2. Snijd het stokbrood in plakjes van ongeveer 1 cm. Leg ze op een bakplaat en bestrijk het met 1 eetlepel van de olie.
  3. Bak het brood goudbruin en knapperig in 10 tot 12 minuten.
  4. Smeer een beetje pesto op elke crostini en beleg ieder stuk met een halve tomaat en mozzarellabolletje.
  5. Besprenkel elke crostini met nog wat olie en breng op smaak met zout en peper.
  6. Stop het terug in de oven gedurende 1 minuut totdat het goed verwarmd is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Brood Crostini