Salami pasta tomaat spinazie en mozzarella

Salami pasta tomaat spinazie en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Pak twee borden en vul ze met cherrytomaatjes, olijven en basilicum breng op smaak met peper, zout en olijfolie. Leg de plakken mozzarella over het geheel, bak 15 minuten in de oven. Bak in de tussentijd in een pan de salami krokant en voeg de pasta en spinazie toe. Serveer de pasta over het mozzarellamengsel. Maak de pasta af met Parmezaanse kaas en basilicum.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum
  • 300 g lintpasta
  • 2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Salami pasta tomaat spinazie en mozzarella op tafel.

  1. Doe de cherrytomaatjes, olijven en basilicum in een diep bord en breng op smaak met peper en zout. Voeg de olijfolie toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over twee platte borden en leg de plakken mozzarella erover.
  2. Zet de borden onder elkaar op 160º C en bak gedurende 15 minuten in de oven.
  3. Doe wat olijfolie in de pan en bak de salami krokant. Voeg de pasta en de spinazie toe en bak ze kort mee.
  4. Haal de borden uit de oven en schep de salamipasta erover. Rasp wat Parmezaanse kaas over de pasta en strooi er wat basilicum overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta