Kabeljauw met boerenkool op zn creools

Kabeljauw met boerenkool op zn creools

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk tropisch gerecht van kabeljauw met boerenkool op z'n Creools met een vleugje ananas en Cajun kruiden. Geserveerd met aardappelpuree.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Boerenkool

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Kabeljauw met boerenkool op zn creools op tafel.

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Snijd de gepelde tomaten in stukken.
  3. Snijd de kabeljauw in grote moten.
  4. Kook de boerenkool in kokend water gedurende 5 minuten.
  5. Verhit de olie in een grote bakpan en fruit de uien glazig in 5 minuten.
  6. Voeg de Cajun kruiden toe en de mais en laat dit 1 minuut meebakken.
  7. Voeg de in stukken gesneden gepelde tomaten toe, samen met de boerenkool en 150 ml water.
  8. Sluit de pan af met een deksel en laat het 5 minuten sudderen.
  9. Voeg de kabeljauwmoten en de blokjes ananas toe en laat het geheel nog 5 minuten sudderen tot de kabeljauw gaar is.
  10. Serveer het met aardappelpuree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Boerenkool