Wraps met boerenkool en ei

Wraps met boerenkool en ei

Smulweb imageSmulweb

Wraps met boerenkool en ei, een topcombinatie! Gestoofde boerenkool, roerei en mosterd-zure roomdip in een wrap. Heerlijk als lunch, of als makkelijke avondmaaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Wraps met boerenkool en ei op tafel.

  1. Breek de eieren in een maatbeker en breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de zure room met de mosterd. Verwarm de knoflookolie in een grote pan. Voeg de boerenkool en het hete water toe. Laat goed heet worden en leg een deksel op de pan. Laat 10 minuten stoven.
  3. Smelt de boter in een bakpan. Schenk het eiermengsel erbij en roer terwijl je de eieren bakt. Blijf roeren totdat de eieren gaar zijn (ongeveer 2 minuten). Haal de pan van het vuur.
  4. Verwarm de tortilla's in de magnetron. Smeer ze in met het mosterdmengsel, beleg met de gestoofde boerenkool en het roerei. Rol de tortilla's op, halveer ze en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Groente Ei Boerenkool