Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus

Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Smakelijk lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus, gemengd met kruiden en water gevormd tot flatte ballen. Gesmoord met de uien, knoflook en puntpaprika's in olie, aangevuld met tomatenpuree en bouillon. Laat de gehaktballen verder garen in de smakelijke saus.

25 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 42.5 g koftekruiden
  • 175 ml Water
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lamsgehakt kofte in paprika-tomatensaus op tafel.

  1. Vermeng het gehakt met het water en de kruiden. Kneed alles goed door elkaar. Vorm platte ballen.
  2. Maak voor de saus de knoflook, uien en puntpaprika's schoon en hak ze in ringen. Verhit olie in een pan. Bak hierin de gehaktballen mooi bruin.
  3. Smoor de uien, knoflook en puntpaprika's in olie. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg het water met de bouillontablet toe en laat 10 minuten sudderen.
  4. Leg de gehaktballen in de saus en laat ze verder garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees