Ravioli ai formaggi tartufo e salvia

Ravioli ai formaggi tartufo e salvia

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke ravioli met formaggi tartufo e salvia is een Italiaans feestje op je bord. Laat je verrassen door de smeuïge kaassaus, gefrituurde salieblaadjes met truffelolie en het zachte deeg van de ravioli. Binnen de kortste keren staat dit gerecht als smakelijke maaltijd op tafel!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ravioli ai formaggi tartufo e salvia op tafel.

  1. Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Smelt de boter in de pan en bak de salie. Haal de salie uit de pan en voeg de bloem en Pecorino Romano kaas toe.
  3. Doe laagjes ravioli met saus en gefrituurde salieblaadjes met truffelolie in een ovenschaal.
  4. Bestrooi met Parmezaanse kaas en laat onder de hete grill ca. 15 minuten bruin worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta