Miniquiches met geitenkaas basilicum tomaat

Miniquiches met geitenkaas basilicum tomaat

Smulweb imageSmulweb

Deze miniquiches met geitenkaas, basilicum en tomaat zijn perfect als hartig hapje of lunch. Makkelijk te maken met deeg, eieren, melk, geitenkaas en basilicum. Maak het geheel af met een lekkere tomaat. Binnen 15 minuten klaar in de oven en smullen maar!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Miniquiches met geitenkaas basilicum tomaat op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Druk met behulp van een glas of koekjesvorm 10 rondjes uit de plakjes deeg. Rol de restanten deeg uit tot een dun lapje en steek hier nog 2 rondjes uit.
  2. Bekleed de holtes van de muffinvorm met de lapjes deeg, duw het deeg goed tegen de vorm.
  3. Klop in een kom de eieren met de melk, geitenkaas en basilicum los. Breng op smaak met zout en peper. Schenk het mengsel in de taartvormpjes
  4. vul tot vlak onder de rand. Leg in het midden van elk taartje een tomaatje.
  5. Bak de quiches ca 15 minuten in het midden van de oven goudbruin. Neem ze uit de oven en laat ze lauwwarm afkoelen. Haal ze voorzichtig uit de vorm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden