Reibekuchen kartoffelpuffer of aardappelpannenkoekjes

Reibekuchen kartoffelpuffer of aardappelpannenkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Reibekuchen kartoffelpuffer of aardappelpannenkoekjes zijn een echte traktatie. Rasp aardappelen en snipper ui fijn. Meng met bloem, ei, peper en zout tot een deeg. Bak deze niet te dikke koekjes goudbruin en serveer direct.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Reibekuchen kartoffelpuffer of aardappelpannenkoekjes op tafel.

  1. Schil en rasp de aardappelen (niet te grof!). Pellen en heel fijn snipperen.
  2. Meng geraspte aardappelen, ui, bloem, eieren, peper en zout door elkaar.
  3. Verhit olie in de koekenpan en bak hierin steeds 3 niet te dikke aardappelpannenkoekjes. Ze moeten aan beide zijden knapperig en bruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken