Haricots verts met serranoham

Haricots verts met serranoham

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde groente van de BBQ, dat kan haast niet misgaan. En dat geldt natuurlijk ook voor deze gegrilde courgette met knoflookrub.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Haricots verts met serranoham op tafel.

  1. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de sjalot. Voeg de serranoham toe en bak 3 min. mee.
  2. Schep de haricotsverts erdoor en schenk de wijn in de pan. Stoof de boontjes met de deksel op de pan op laag vuur in 8-10 minuten beetgaar.
  3. Rooster intussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
  4. Neem de haricotsverts van het vuur en schep er de peterselie met zout en peper naar smaak door.
  5. Schep de haricotsverts op een schaal en strooi er het amandelschaafsel over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees