Filet american

Filet american

Smulweb imageSmulweb

Filet american van verse tartaartjes, mosterd, mayonaise, paprika-, kerrie- en chilipoeder, cayennepeper en worcestershire saus in de blender en klaar! Lekker op roggebrood, geroosterd stokbrood of toast. Het beste resultaat krijg je met filet americain van verse tartaartjes.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Bieslook gevriesdroogd
  • 1 tl Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Filet american op tafel.

  1. Gebruik verse tartaartjes, die uit de vriezer zou ik persoonlijk niet gebruiken. Snijd de tartaartjes in stukjes en doe deze in de blender. Voeg de eierdooier toe.
  2. Voeg een koffielepel mosterd, een dot mayonaise, peper, zout, theelepel paprikapoeder, theelepel kerriepoeder, halve theelepel cayennepeper, halve theelepel chilivlokken, bieslook & selderij toe naar smaak, een scheutje citroensap en ongeveer 10 druppels worcestershire saus.
  3. Zet de blender aan en laat hem blenden tot alles een mooi geheel is.
  4. Bewaar het mengsel maximaal 2 dagen in de koelkast. (de dag waarop je het maakt is dan dag 1)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Fruit Citroen Citroensap