Uiensoep met kaas croutons

Uiensoep met kaas croutons

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, echt Franse uiensoep met kaascroutons. Serveer het als een complete maaltijd met een salade of als een onderdeel van een uitgebreid diner. Maak het gerust van tevoren klaar, het wordt alleen maar lekkerder!

45 min bereiden

soep

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Uiensoep met kaas croutons op tafel.

  1. Snijd met een zaagmes twee plakken brood van anderhalve cm.
  2. Snijd met een koksmes de korsten weg.
  3. Toast het brood in de oven aan één kant.
  4. Draai het brood om en bestrooi het met geraspte Parmezaanse kaas.
  5. Rooster de kaaskant tot deze iets gekleurd is.
  6. Snijd met een koksmes de plakken in reepjes van anderhalve cm en vervolgens in blokjes van anderhalve cm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Kaas Brood Croutons