- 4 el gember ketjap
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Gemarineerde kipfiletreepjes met paksoi en zo op tafel.
- Snijd de kip in reepjes. Maak een marinade van ketjap, citroensap, bruine basterd, ketoembar en peper en zout naar smaak. Leg de kipreepjes in de marinade, schep goed om en laat minimaal 4 uur in de koelkast marineren.
- Verhit de olie (bijvoorbeeld arachideolie) in de wok. Schep de kipreepjes met een schuimspaan uit de marinade en bak bruin. Voeg de marinade toe en gaar op middelhoog vuur. Roer regelmatig totdat de marinade tot een dikke saus is ingekookt.
- Snijd ondertussen paksoi, ui, champignons en knoflook in plakjes. Wok deze groenten als je nog een wok hebt, of bak ze in een koekenpan met wat olie tot ze knapperig zijn. Note: Er is een URL in de oorspronkelijke tekst, deze is verwijderd.