Pasta met basilicum citroen gerookte zalm en mascarpone

Pasta met basilicum citroen gerookte zalm en mascarpone

Smulweb imageSmulweb

Een pasta met de zachte smaak van citroen en romige mascarpone. Combineer met gerookte zalm en verse basilicum voor een heerlijk zomers gerecht. Dit alles binnen 30 minuten op tafel. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met basilicum citroen gerookte zalm en mascarpone op tafel.

  1. Kook de pasta in een grote pan met wat zout.
  2. Doe terwijl de pasta kookt het citroensap met citroenschil in een braadpan en zet die op halfhoog vuur. Laat 3-4 minuten regelmatig roerend met de mascarpone doorwarmen.
  3. Breng op smaak met zout en peper en doe de zalm erbij.
  4. Giet de pasta af en houd een kopje kookvocht achter.
  5. Schep de pasta met het basilicum door de hete saus en voeg desgewenst een scheut kookvocht toe.
  6. Serveer meteen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta