Kerrierijst

Kerrierijst

Smulweb imageSmulweb

Deze kerrierijst is een ware smaaksensatie. Met kerriepoeder, ui en knoflook geven we een extra kick aan de rijst. Eenmaal opgewarmd serveren met verse groenten

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kerrierijst op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie en bak hierin de ui en knoflook glazig. Voeg kerriepoeder toe en bak al roerend even mee.
  3. Voeg de gare rijst toe en roer alles goed door elkaar.
  4. Bak de rijst op een lage warmtebron al roerend licht en goed warm. Breng de rijst op smaak met peper, zout, verkruimeld bouillonblokje, sambal en eventueel wat ketjap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Kruiden