Lasagne met pesto en paddenstoelen

Lasagne met pesto en paddenstoelen

Smulweb imageSmulweb

Lasagne met pesto en paddenstoelen smaakt verrukkelijk! Roerbakblokjes, paddenstoelen en roerbakgroenten in de wok, pesto en tomaat erdoor roeren. Dan de lasagnebladen laag voor laag opbouwen, natuurlijk met het groentemengsel ertussen. Eindigend met witte saus en kaas. Dit gerecht smaakt heerlijk met een frisse salade en stokbrood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Campina Valess Roerbakblokjes Mild Gekruid
  • 150 g Paddenstoelenmix
  • 400 g Bechamel saus

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lasagne met pesto en paddenstoelen op tafel.

  1. De oven voorverwarmen tot 200°C.
  2. De olie in een wok verhitten. Roerbakblokjes hierin een paar minuten roerbakken.
  3. Roerbakgroenten en paddenstoelen toevoegen en nog 2 min. roerbakken. Tomaten toevoegen en 2 min. roerbakken. ½ kopje heet water erdoor roeren en dan nog 3 min. laten pruttelen. Pesto erdoor roeren.
  4. Witte saus maken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Een flinke lepel van het groentemengsel op de bodem van de ovenschaal scheppen. Een lepel witte saus erover verdelen en 3 el geraspte kaas erover strooien. Afdekken met lasagnebladen.
  6. Hierop weer een flinke lepel van het groentemengsel scheppen, met daarover witte saus en kaas. Doorgaan tot alles op is eindigend met witte saus en kaas.
  7. De lasagne in de hete oven zetten en in 30 minuten gaar en lichtbruin laten worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Groente