2 x pannenkoeken met tonijn vulling uit oven

2 x pannenkoeken met tonijn vulling uit oven

Smulweb imageSmulweb

Deze ovengebakken pannenkoeken met tonijnvulling zijn een hartige maaltijd waar iedereen van zal houden! De romige mosterdsaus met ui en knoflook geeft een smaakvolle kick. Serveer ze als lunch of diner!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 tl Peterselie gedroogd
  • 80 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke 2 x pannenkoeken met tonijn vulling uit oven op tafel.

  1. Meng met een garde alle ingrediënten tot een homogene massa. Laat voor 15 minuten staan.
  2. Bak in boter of olie 12 pannenkoeken van beslag.
  3. Fruit ui en knoflook in olie tot het zacht is.
  4. Meng de bloem erdoor en laat gaar worden in 2 minuten.
  5. Voeg de melk toe en roer tot een dikke witte saus ontstaat.
  6. Kook de saus zachtjes voor 5 minuten.
  7. Voeg nu het zout, de peper, mosterd en fijngesneden tonijn toe en kook verder voor 3 minuten.
  8. Proef en maak verder op smaak en roer er 1 eetlepel koffiemelk of room doorheen.
  9. Bak de pannenkoeken voorzichtig opnieuw in een beetje olie.
  10. Verdeel de tonijnsaus over de pannenkoeken en bestrooi met geraspte cheddarkaas. Rol de pannenkoeken op en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken