- 5 tl Peterselie gedroogd
- 80 g Geraspte cheddar
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke 2 x pannenkoeken met tonijn vulling uit oven op tafel.
- Meng met een garde alle ingrediënten tot een homogene massa. Laat voor 15 minuten staan.
- Bak in boter of olie 12 pannenkoeken van beslag.
- Fruit ui en knoflook in olie tot het zacht is.
- Meng de bloem erdoor en laat gaar worden in 2 minuten.
- Voeg de melk toe en roer tot een dikke witte saus ontstaat.
- Kook de saus zachtjes voor 5 minuten.
- Voeg nu het zout, de peper, mosterd en fijngesneden tonijn toe en kook verder voor 3 minuten.
- Proef en maak verder op smaak en roer er 1 eetlepel koffiemelk of room doorheen.
- Bak de pannenkoeken voorzichtig opnieuw in een beetje olie.
- Verdeel de tonijnsaus over de pannenkoeken en bestrooi met geraspte cheddarkaas. Rol de pannenkoeken op en serveer direct.