Chinese varkensvlees met zwarte bonen

Chinese varkensvlees met zwarte bonen

Smulweb imageSmulweb

Varkensvlees met een Chinese twist. Gemarineerd in een saus van zwarte bonen met sherry, sojasaus en rode pepers. In de oven gebakken voor de perfecte smaak.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Hamlappen
  • 1 el Maïzena
  • 15 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chinese varkensvlees met zwarte bonen op tafel.

  1. Verhit olie in een pan en voeg de zwarte bonen toe. Bak ze 2 seconden.
  2. Voeg de sherry, suiker en de sojasaus toe. Laat een paar seconden stoven.
  3. Laat de inhoud afkoelen.
  4. Leg het vlees in het mengsel van de saus met de rode pepers, knoflook, gember en maizena oplossing. Roer alles goed door elkaar.
  5. Schep het vleesmengsel in een ingevette ovenschaal en laat het 30 minuten bakken. Bak het gedurende de eerste 10 minuten op 220°C en daarna 20 minuten op 200°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen