Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Uitsmijter met cheddar op tafel.
- Snijd de paprika en tomaatjes in kleinere stukjes. Snipper de ui grof en snijd de champignons in vieren.
- Verhit olie in de pan en fruit de ui (niet laten verkleuren). Voeg de champignons toe en bak kort mee. Voeg vervolgens de paprika en tomaatjes toe en bak het geheel op met toevoeging van de Provençaalse kruiden.
- Leg een deksel op de pan en laat het geheel op een laag pitje garen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Verhit in een andere pan boter of margarine en bak de eieren (maak er spiegeleieren van). Leg de cheddar erop en laat het smelten onder een deksel op de pan.
- Leg ondertussen 2 sneden pain de champagne op een bord en beleg ze met de achterham. Verdeel hier overheen het paprika/tomatenmengsel.
- Leg de eieren op de ham en het groentemengsel en geniet van je maaltijd.