Toad in the hole 2

Toad in the hole 2

Smulweb imageSmulweb

Een Britse klassieker: toad in the hole met uiensaus! Eerst een worstje bakken in het beslag, dan een flinke klodder uiensaus eroverheen en smullen maar. Geniet ervan!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Toad in the hole 2 op tafel.

  1. Bak de ui op medium hoog vuur in de olie tot licht gekleurd (zo'n 5 minuten).
  2. Meng de bloem door de uien en bak de bloem gaar (zo'n 1-2 minuten).
  3. Voeg de mosterd, Worcestersaus, ketjap manis en bouillon toe en breng aan de kook, terwijl je steeds blijft roeren.
  4. Laat 15 minuten zachtjes koken en voeg indien nodig peper toe.
  5. Serveer de uiensaus over toad in the hole en serveer de rest er naast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts