Visbami

Visbami

Smulweb imageSmulweb

Zet deze smakelijke en snelle Visbami op tafel! Roerbak ui, vis, paprika, taugé met een saus van ketjap en oestersaus. Meng met mie en klaar is je heerlijk bami gerecht.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Visbami op tafel.

  1. Maak 350 gr mie volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Verhit olie of boter in een wok en bak hierin 1 gesnipperde ui licht aan. Voeg daarna 350 gr in stukken gesneden vis toe en roerbak het geheel.
  3. Voeg op het laatst 1 in blokjes gesneden paprika en 150 gr taugé toe en roerbak even mee.
  4. Blus het geheel af met 3 el. ketjap en 1 el. oestersaus.
  5. Voeg 1,5 dl water en 1 pak Honig Mix bami speciaal toe en verhit het geheel al omscheppend ongeveer 1,5 minuut.
  6. Voeg de gekookte mie toe en roerbak het gerecht in 1,5 minuut op hoog vuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Bami Mie