Vistacos

Vistacos

Smulweb imageSmulweb

Deze vistacos zijn de perfecte maaltijd voor een warme zomeravond. Belegd met frisse koolsalade en gebakken visrepen, die je een krokante korst geeft in de pan. De tortilla's kan je eenvoudig opwarmen in de grillpan.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vistacos op tafel.

  1. Doe de kool, tomaatjes, radijsjes en koriander in een grote kom met wat zout en peper, een scheut limoensap en wat olijfolie. Meng alles met je vingers.
  2. Snijd de vis in vingerlange repen. Meng de bloem, het paprikapoeder, limoenrasp en zout en peper in een schaal. Haal de visfilets erdoor en schud het teveel af.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de vis in enkele minuten per kant goudbruin.
  4. Gril ondertussen de tortilla's. Voor een ronde tacovorm wikkel je ze na het grillen om een grote deegroller en laat je ze zo afkoelen.
  5. Vul elke taco met een bergje koolsalade, de vis en weer wat salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Mexicaans Salade Koolsalade