Zwitserse broodschotel

Zwitserse broodschotel

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke Zwitserse broodschotel die heerlijk is voor bij het avondeten. Sneetjes brood worden dakpansgewijs ingericht met prei, tomaat en kaas met als laatste toets wat basilicum. Laat dit in de oven goed warm worden en geniet van de perfecte familie maaltijd!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zwitserse broodschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Verhit 2 el olijfolie in de koekenpan. Fruit de uiringen en de prei in 4 minuten gaar. Roer de helft van de room erdoor. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe naar smaak.
  3. Halveer de sneetjes brood. Vet de ovenschaal in en leg de sneetjes brood dakpansgewijs in met steeds wat preimengsel, partjes tomaat en kaas ertussen. Strooi er na de laatste laag wat basilicum over. Giet dan het laatste beetje room erover.
  4. Laat de schotel in de oven in ongeveer 25 minuten goed warm worden en goudbruin kleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Fruit Kruiden