Vegetarische hartige taart tomaatpestoui

Vegetarische hartige taart tomaatpestoui

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische hartige taart vol van smaak. Gemaakt met tomaten, uien en zongedroogde tomaatjes en een heerlijke pesto. Bedekt met bladerdeeg en geraspte kaas en perfect als diner.

45 min bereiden

dessert

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Vegetarische hartige taart tomaatpestoui op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bedek de ovenschaal met bakpapier of aluminiumfolie. Bedek de ovenschaal met bladerdeeg.
  3. Snijd de uien in (smalle) halve ringen en bedek de bodem van het bladerdeeg hiermee.
  4. Doe in een kom de slagroom en de eieren en 2-3 el pesto. Mix het mengsel goed.
  5. Giet het mengsel op de bodem met de uien.
  6. Snij de zongedroogde tomaatjes in smalle reepjes. Verdeel deze over het mengsel (zakt een beetje weg).
  7. Snijd de tomaten in plakken en bedek de taart hiermee.
  8. Doe op elke plak tomaat een beetje pesto.
  9. Bedek de taart met geraspte kaas.
  10. Bak de taart af op 200 graden gedurende 40 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken