Spaghetti met kipfilet paddenstoelen en marsala

Spaghetti met kipfilet paddenstoelen en marsala

Smulweb imageSmulweb

Smullen van pasta met een romige saus van kipfilet, paddenstoelen en marsala. Gegarneerd met lente-ui en peterselie. Genieten maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Cantharellen

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Spaghetti met kipfilet paddenstoelen en marsala op tafel.

  1. Maak de paddestoelen schoon en snijd grote exemplaren in stukken.
  2. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in smalle ringetjes.
  3. Pel en snipper de knoflook. Rits de blaadjes van de takjes tijm als verse tijm wordt gebruikt.
  4. Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op het pak.
  5. Verhit de olie in de wok en bak hierin – in gedeelten – de kipfilet snel rondom lichtbruin. Bestrooi de kip met zout en peper. Haal de kipfilet uit de pan.
  6. Bak in de overgebleven olie de paddenstoelen tot alle vocht is verdwenen. Voeg de gesnipperde knoflook, peper, zout, tijm en de ringetjes lente-ui toe en bak even mee.
  7. Blus de paddenstoelen af met de marsala. Breng aan de kook en laat het vocht wat inkoken. Doe de kipfilet er weer bij.
  8. Doe de room in de pan. Laat alles even aan de kook komen en laat ongeveer 5 minuten sudderen tot de room wat dikker wordt.
  9. Roer de pasta en de peterselie door de saus.
  10. Serveer het gerecht heet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Groente