Indiase rundvleeskerrie

Indiase rundvleeskerrie

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Indiase rundvleeskerrie met aardappelen die je in een handomdraai op tafel tovert. Perfect voor een avondje met vrienden!

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Chilipoeder
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Indiase rundvleeskerrie op tafel.

  1. Bak uien in olie op middelhoog vuur tot goudbruin. Let op dat ze niet aanbranden.
  2. Voeg specerijen toe aan de uien en bak nog 3 minuten op middelhoog vuur.
  3. Verhoog het vuur en voeg het vlees toe. Bak het vlees aan alle kanten mooi bruin.
  4. Voeg de tomaten toe en bak nog 3 minuten mee.
  5. Doe het kerriemengsel in een stoofpan en verwarm de runderbouillon in de pan waarin het vlees is gebakken.
  6. Voeg de bouillon toe aan het vlees en zorg ervoor dat het vlees volledig onder de bouillon staat.
  7. Stoof het vlees gedurende 1+1/2 uur en voeg dan de aardappelen toe.
  8. Stoof nog eens een uur of totdat de aardappelen en het vlees zacht zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees