Vietnamese vissaus

Vietnamese vissaus

Smulweb imageSmulweb

Een eenvoudige maar smaakvolle Vietnamese vissaus met een pittige en zoete smaak die perfect past bij alle soorten vis. Mix het vocht met knoflook, rode peper en rode ui, voeg limoensap toe en geniet van deze smaakexplosie!

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vietnamese vissaus op tafel.

  1. Gooi 3 eetlepels vissaus, 3 eetlepels rijstwijnazijn, 125 ml water en 2 eetlepels suiker in een pannetje. Roer goed door tot het kookpunt bijna is bereikt. Vuur uitzetten en laten afkoelen.
  2. Doe het vocht in een kommetje en doe daar 2 tenen knoflook en een fijngehakte rode peper doorheen. Voeg ook twee lepels limoensap toe.
  3. Fijngehakte een halve rode ui en doe deze er ook doorheen.
  4. Mix alles goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen