- 0.5 el Tijm vers
- 2 Pruim Tros Tomaat
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Toscaans gehaktbrood op tafel.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Meng het gehakt met ei, knoflook, ui, groene kruiden, zout en peper.
- Druk de helft van het gehaktmengsel in de vorm. Leg daarop plakken tomaat, hamreepjes, olijven, ansjovis en strooi de kaas erover. Druk de rest van het gehakt er stevig op.
- Leg daarop een vel bakpapier met daarop aluminiumfolie. Zet de vorm in een braadslee. Vul deze tot halverwege de vorm met heet water.
- Zet de braadslee met het gehakt 1 uur in het midden van de oven.
- Verwijder bakpapier en folie en bak nog circa 20 minuten tot de korst bruin kleurt.
- Het brood is gaar als een spies, in het midden gestoken, er schoon uitkomt.