Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo

Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo

Smulweb imageSmulweb

Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo, aardappels, prei en tomatenblokjes met een vleugje cider. Stoven in de oven waardoor je een perfecte vis hebt. Ideaal om voor te bereiden en te genieten met vrienden en familie.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo op tafel.

  1. Snijd chorizo in blokjes en bak in een droge pan. Giet overtollig vet af, maar laat genoeg vet achter voor smaak.
  2. Voeg aardappels toe en bak licht aan met chorizo. Blus af met cider en voeg tomatenblokjes en gesneden prei toe. Laat rustig stoven gedurende 10-15 minuten.
  3. Snijd kabeljauw in 4 gelijke stukken en bestrooi met zout en peper.
  4. Giet chorizo en aardappels samen met saus in een ovenschaal. Leg de stukken kabeljauw er bovenop en druk licht in de saus.
  5. Bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15-20 minuten, tot de vis net gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Chorizo