Appelflappen

Appelflappen

Smulweb imageSmulweb

Deze appelflappen zijn heerlijk krokant en gevuld met stukjes appels, suiker en kaneel. Bak ze in de oven, smeer ze in met een losgeklopt ei en bestrooi ze met suiker voor de perfecte zoete crunch. Ideaal voor bij de koffie of als dessert.

25 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Appelflappen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in stukjes. Meng deze met de suiker en de kaneel.
  3. Leg op ieder plakje bladerdeeg 2 eetlepels appelmengsel. Vouw de plakjes schuin dubbel zodat het driehoekjes worden. Druk de randen iets aan.
  4. Bestrijk de bovenkant met een losgeklopt ei en bestrooi daarna met suiker.
  5. Bak de appeldriehoekjes in ongeveer 25 minuten gaar in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak Appelflappen